Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRSİAD), eğitim faaliyetlerini başlattı.
Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği, eğitim faaliyetleri kapsamında üyelerine protokol ve nezaket kuralları eğitimi verdi. Uzman İhsan Ataöv, YÖRSİAD üyelerine iş dünyasında kişisel temsil, kurumsal temsil, resmi hayatta giyim kuralları, protokol, nezaket, selamlama, karşılama ve resmi organizasyonlarda protokol düzenleri konularında eğitim verdi.Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yeni hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim sonrası katılımcılara sertifikaları dağıtılırken, YÖRSİAD Başkanı Semih Beken tarafından konuk İhsan Ataöv’e teşekkür plaketi sunuldu.
YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, dernek olarak eğitime verdikleri öneme dikkat çekerek, “YÖRSİAD’ın ilk eğitimini başlattık. YÖRSİAD eğitim günleri uzun zamandır yapmayı planladığımız bir programdı. Bugün ilkini yapmaktan gurur duyuyoruz. Bugün toplantımızın konusu iş hayatında nezaket kuralları oldu” dedi. Eğitimin hayatın her alanında devam ettiğini vurgulayan Beken, “Bence, eğitimin bittiği günün hayata gözlerimizi yumduğumuz andır. Hayatta her zaman eğitime açık olmamız ve yeni şeyleri öğrenmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Protokol ve nezaket kuralları uzmanı İhsan Ataöv ise,YÖRSİAD’ın konuğu olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Keyifli bir eğitim oldu. Genelde iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik bir eğitim paketi hazırlamıştım. Beyefendiler ve hanımefendilerle bunu paylaştım. İş dünyasında kişisel temsil, kurumsal temsil, resmi hayatta giyim kuralları, protokol,nezaket, selamlama, karşılama, resmi organizasyonlarda protokol düzenleri ile ilgili konulara sohbet ederek değindik” dedi.
İHSAN ATAÖV KİMDİR?
Antalya doğumlu olan İhsan Ataöv, Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2004 yılında mezun olduktan sonra Antalya’da MNG Holding ve Rixos Oteller grubunda yönetici olarak görev yaptı. Rixos Academy’de NLP, liderlik, etkili konuşma, halkla ilişkiler gibi birçok alanda eğitimler alan Ataöv ardından Mardan Palace Oteli, misafir ilişkileri ve etkili servis teknikleri alanında personel eğiminde iki yıl görev almıştır. 2005 - 2006 yıllarında Kanada’nın Toronto şehrinde CDA College’de pazarlama ve profesyonel yazışma teknikleri diploma programlarını bitiren Ataöv, 2009 yılından bu yana Cumhurbaşkanlığı Protokol Müdürlüğü’nde uzman olarak görev yapıyor. Cumhurbaşkanlığındaki görevi süresince 120’den fazla resmi programların organizasyonunda görev alan İhsan Ataöv, 2010 yılında Amerikan Protocol School of Washington Protokol Müdürlüğü Sertifika Programını tamamladı.