İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anneler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla yeni doğum yapan annelerin ve hemşirelerin gününü kutladı.
Anneler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni eşi Hatice Tok ile ziyaret eden Başkan Tok, yeni doğum yapan annelerin Anneler Günü’nü, hemşirelerin de Hemşireler Haftası’nı kutladı.
Hastanenin yeni doğan ve çocuk servisini gezerek, doğum yapan annelere gül dağıtan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve eşi Hatice Tok, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla hastanenin bayan personelinin Hemşireler Günü’nü unutmadı. Hastane personeline ve annelere gül dağıtan Başkan Erdoğan Tok, anneliğin kutsal bir görev olduğunu belirterek, annelerin yaşarken kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyledi. Tok, daha sonra hastanenin acil servisi ve dinlenme odalarında yatan hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerini sundu.
Başkan Tok çocuk servisi ziyareti sırasında hastanede tedavi gören 6. yaş gününü kutlayan Nursena Sal ile birlikte doğum günü pastası kesti. Başkan Tok ve küçük Nursena daha sonra pasta üzerindeki mumları üfledi.