Düzce Müftülüğü Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu tarafından Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesinde Velilere Yönelik Ergenlerde Dini Tutum ve Davranışlar konulu konferans verdi.
Milli Eğitim Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Ergenlere yönelik başlattığı bir projenin parçası olarak Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda velilere Ergenlerde Dini Tutum ve Davranışlar konulu konferans verildi. Gerçekleştirilen eğitime veliler yoğun ilgi gösterdiler.
Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu anne ve baba şefkatinin çok önemli olduğunu belirterek “Çocuklarınız için her türlü işi bırakıp fedakarlık gösteren ebeveynlere teşekkür ederim. Yaşanan ve yaşanılması ihtimal dahilinde olan gençleri etkisi altına almak isteyen her türlü sıkıntıların yegane çözümü anne ve baba şefkatidir. Gençlerle doğru iletişim kurmak, onları etkin dinlemek, onlara adam muamelesi göstermek, kendilerinin büyüdükleri hissini elde etmelerini sağlamak sorunların büyük oranının çözümü demektir. Problemlerin çözümü için en büyük rehber anne babadır” dedi.
Veliler Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu’yu büyük bir dikkat ile dinlediler ve bazı veliler not tuttular.