Otovınn Dünyada ve Türkiye’de Car Care Sektöründe ilk ve tek olan sistemi ile araçların yüzünü güldürürken hem sektördeki kayıt dışının önüne geçiyor hem de firmalara faturalandırma imkanı sağlıyor.
Araçların temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetlerini nakit ödemeden kullanmanıza fırsat veren Otovınn sistemiyle kullanıcılar sadece araçları için istedikleri hizmetleri belirleyerek ekonomik fiyatlardan yararlanabiliyor. Araçların ihtiyacı olan temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetlerini evrensel kalite ve standartlarda sunan Otovınn Akıllı Anahtarlık sistemi kurumsal firmalara sunduğu avantajlarla da tercih edilirken, kişiye özel kullanımlarda da birçok fırsat sunuyor.
Kurumsal firmalar, en uygun fiyatlarla araçlarının ihtiyacı olan hizmetleri kendilerine verilen şifreler sayesinde internet sitesinden takip ederek, hem idari kolaylık hem de otokontrollerini sağlıyor. Hizmetlerin faturalandırılması sonucu da vergi avantajlarından yararlanılabiliyor. Ayrıca sistemle Türkiye’de kendi sektöründe kayıt dışının önüne geçen bir yapı oluşturuluyor.
Bireysel kullanıcılar ise ekonomik fiyatlardan ve kampanyalardan yararlanırken kendilerine en yakın lokasyonları mobil uygulamalar sayesinde veya çağrı merkezinden öğrenerek araç temizlik, hijyen bakım ve koruma hizmetlerinden yararlanıyorlar.
Otovınn kullanıcıları araçları için almak istedikleri hizmetleri Otovınn Akıllı Anahtarlığa yükleyerek başta büyükşehirler olmak üzere, hizmet ağı içerisindeki Otovınn uygulama merkezlerinde akıllı anahtarlıklarını pos cihazına okutarak gerçekleştiriyorlar. Arabanızın anahtarlığına da takılan Otovınn kolay taşınabilir özelliği ile hayatı kolaylaştırıyor.