Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, 24 spor kulübü’nün başkan ve yöneticileriyle Manisa’nın Salihli ilçesinde bir araya geldi.
Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Salihli ilçesinde, Süper Amatör Lig, Birinci Amatör ve İkinci Amatör Kümede mücadele eden 24 spor kulübü’nün başkan ve yöneticileriyle buluştu. Toplantıda konuşan Aydın, "Amatör spor Kulüplerimizin yaşadığı sorunları biliyoruz. Çözümü konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Manisa İl Özel İdaresi tarafından Amatör Spor Kulüplerimize malzeme yardımları yapıldı. Manisa Büyükşehir olduktan sonra Amatör Spor Kulüplerine bu yıl Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yardımlar yapıldı. İkinci Amatör Küme’de mücadele eden spor kulüplerimize de liglerin başlamadan önce malzeme yardımlarının yapılması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
konuşmasında hakem hatalarına da değinen Aydın, "Maçlarda hakem hataları mutlaka oluyor. Bunda art niyet aramamak gerekir" diye konuştu.