Türkiye’nin en büyük insan kaynakları sitesi tarafından düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri sahiplerini buldu. Ankara merkezli Lokman Hekim Sağlık Grubu, iş başvurularını kısa sürede değerlendiren ve adaya özel yanıt veren firmalar kategorisinde ödüle layık görüldü.
İnsan kaynakları alanındaki özenli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla düzenlenen ödül töreni, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Gecede, insan kaynakları sitesinin üyeleri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu öne çıkan firmalar ödüllendirildi.
HIZLI VE ÖZEL YANIT
İş başvurularını hızla değerlendiren ve kişiye özel yanıtlar veren Lokman Hekim Sağlık Grubu, İnsana Saygı Ödülü almaya hak kazandı. Lokman Hekim Sağlık Grubu adına ödülü alan İnsan Kaynakları Yönetmeni Filiz Yıldırım Dilsiz, “Böyle bir ödülü almaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Kurumumuzun sektör içindeki başarılı ilerleyişi; hastalarımıza verdiği kaliteli ve özenli hizmetle birlikte, çalışanlarımıza verdiği kıymetten kaynaklanmaktadır. Kurumumuz tüm başarılarının temelinde çalışanlarımızın kurumumuza duyduğu sevgi ve bağlılık bulunmaktadır. Çalışmalarımızı böyle anlamlı bir ödül ile taçlandıran Kariyer.net’e teşekkür ediyor; bu ödülü Lokman Hekim ailesinin tüm kıymetli fertleri adına almaktan onur duyuyoruz” dedi.