Tekirdağ’da kaldığı özel yurttaki odasında ölü bulunan 18 yaşındaki sağlık lisesi öğrencisi Deniz Gürler, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken anne Filiz Gürler, baygınlık geçirdi.
Tekirdağ’da kaldığı özel yurttaki odasında dün ölü bulunan Sağlık Lisesi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Deniz Gürler’in cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından ilk olarak baba evine getirildi. Yaklaşık 300 kişinin bulunduğu cenaze töreninde oğlu Deniz Gürler’in tabutunu gören acılı anne Filiz Gürler fenalık geçirdi. Gürler’in babası Mustafa Gürler ise güçlükle ayakta durmaya çalıştı.
ARKADAŞLARI DENİZ’İ YALNIZ BIRAKMADI
Lise öğrencisi Deniz Gürler’i, son yolculuğunda ailesi ve akrabalarının yanı sıra, lise arkadaşları da yalnız bırakmadı. Gürler’in tabutu, lise arkadaşlarının omzunda cenaze namazının kılınacağı köy camine getirildi. İpsala ilçesinin Balabancık Köyü caminde kılınan cenaze namazının ardından Gürler’in naaşı köy mezarlığında defnedildi.
YURT ODASINDA ÖLÜ BULUNMUŞTU
Tekirdağ Sağlık Lisesi son sınıf öğrencisi olan Deniz Gürler’in, geçtiğimiz gün mide rahatsızlığı nedeniyle gittiği sağlık ocağından bir günlük rapor alıp Tekirdağ’ın Çınarlı Mahallesi’nde kaldığı özel yurda döndüğü öğrenildi. Geceyi yurtta geçirerek, sabah itibariyle staj yaptığı Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne gittikten bir süre sonra izin alarak tekrar yurduna döndüğü bildirilen Gürler’in cansız bedeni, kendisini odasında kontrol etmek için gelen yurt görevlileri tarafından bulunmuştu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından Gürler’in odasında yapılan incelemede, başucunda anestezi sırasında kullanıldığı belirtilen ilaç ve enjeksiyon iğnesi bulundu. Ancak Gürler’in ilacı kullanıp kullanmadığı ise henüz tespit edilemedi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.