Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şubesi, ikinci seçimli istişare kurulunu gerçekleştirdi.
Vakıf hizmet binasında gerçekleştirilen kurula TÜRKAV Aydın Şube Başkanı Bilge Ozan, Türk Ocakları Aydın Şube Başkanı Dr. Eyüp Doyuran, Türk Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Bozkurt ve vakıf üyeleri katıldı.
Açılış konuşmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan TÜRKAV Aydın Şubesi İstişare Kurulu Divan Başkanlığına Ahmet Bozkurt üyeliklerine Figen Ünlü ve Ahmet Koç seçildi. Kurul daha sonra şubenin 1 yıllık faaliyet ve denetim raporunun okunarak oy birliği ile ibra edilmesi ile devam etti.
TÜRKAV Aydın Şube Başkanı Bilge Ozan kurula katılan üyelere tek tek teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “TÜRKAV Başbuğumuzun bize birer emaneti olup aynı zamanda liderimizin yaşatmak için mücadele verdiği bir kurumdur. TÜRKAV, Türkiye’nin sıkıntı yaşadığı dönemlerde Türk Milliyetçililerinin kalesi olmaya devam etmiş ve aksiyoner olarak ta mücadelenin verildiği bir kurum olarak böyle devam etmiştir. Amacımız insanlarımızın ve hareketimizin birliği, dirliği ve beraberliği içindir. Yaklaşık 1 buçuk yıldır TÜRKAV’ın faaliyetlerinde beraber olduğumuz arkadaşlarımız her zaman dava adamı olmuş devrin adamı olmamışlardır. Bundan sonrada faaliyetlerimize devam ederek, Türk Milliyetçilerini bir arada tutarak yolumuza devam edeceğiz. Hepinizin bildiği gibi Türkiye de dün olduğu gibi bugünde farklı farklı rüzgârlar esmektedir. Bunlardan etkilenmeden, sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece hizmet etmekten kaçınmayacağız. Yitik olan sevdalarımızın vuslat düşüncelerinde buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz.” dedi.
Yapılan oylamanın sonucunda sunulan yeni yönetim listesi kurula katılan herkesin oybirliği ile seçildi. Kurulda 2 dönem önceki Vakıf Başkanı Hasan Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek, Vakıf Başkanı Bilge Ozan tarafından plaket takdim edildi.
Yapılan İstişare Kurulu sonucu yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Bilge Ozan, Hasan Ünlü, Serdar Usta, Zekeriya Düşünceli, Ahmet Erdönmez, Ali İhsan Yapıcı, Ümit Demir, Arif Osmanoğlu, Fatma Tetik.