Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat’ın tribüne gönderilmesi ile ilgili olarak, “Spontane gelişen bir cevap oldu. Keşke yapmasaydım, kendi adıma üzüldüm. Ama bu tip tavırlar hiçbir teknik adama yakışmıyor” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, ilk yarının son maçını galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi.
İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Mandıralı, “Karşılaşmanın ilk 25 dakikasından sonra oyunun hakimi bizdik. Sonuna kadar arzulu ve istekli olan bir takımım vardı sahada. Oyundan kopmadık. Pozisyon verdik ama pozisyonda bulduk. Ama gol pası tercihlerini doğru yapsaydık farklı olabilirdi. Futbolda ben değil biz olmalıdır. 90 artıda yüzümüz güldü. Bir maç kazandık.Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Daha çok çalışmalıyız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi desteklediler. Birlikte hareket edersek çok şey başarabilir. Yapmamız gereken tek şey çalışmak” dedi.
“YENİ GELEN OYUNCULAR KONDİSYON KAZANMALI”
"Sakıb neden yedek kaldı, yeni oyuncuların performansını nasıl buldunuz?" sorusuna Mandıralı, “Sakıb değerli bir oyuncum. Hiçbir futbolcuma ön yargılı yaklaşmam. Kadroda yer bulamayan oyuncular bile ilk 11’de yer buluyor. Sakıb son idmanlarda performansı çok hoşuma gitmedi. Yeni gelen oyuncuları kendine göre isim oyuncular. Dört dörtlük hazır değiller. Maç kondisyonu kazanmak futbolcu için önemlidir. Her hafta daha iyi olacaklar. Takımın boyu uzadı. Duran toplarda silahlarımızı iyi kullanmamız anlamına geliyor. Tercihlerimi bu yöndeydi” diye cevap verdi.
ÜMİT ÖZAT AÇIKLAMASI
Mandıralı, Ümit Özat’ın tribünlere gönderilmesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi:
"Ben olayın içinde değildim aslında. Her teknik adamın kendine göre bir yapısı, karakteri var. Ben kendi takımımla ilgili farklı şeyler yapıyordum. Döndüğüm anda bana bir şeyler söylemeye çalıştı. Ben de elimi havaya kaldırdım. Benim tarzıma yakışmayan bir hareketti. Spontane gelişen bir cevap oldu. Kötü söz söylemedim. Sadece hadi be der gibi elimi havaya kaldırdım. Keşke yapmasaydım, kendi adıma üzüldüm. Ben anlayamadım. Teknik adamlar biraz daha sakin olmalıdır. Ben böyle spontane gelişti üzüldüm. Keşke olmasaydı. Benim tavrım kötü değildi. Bundan sonra böyle bir tavrım olmayacaktır. Ama bu tip tavırlar hiçbir teknik adama yakışmıyor. Bizi örnek alan gelecek nesiller var."
KAPLAN: “ÜZGÜNÜZ”
Elazığspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Kaplan ise, ilk yarının 28. dakikasına kadar baskılı oynadıklarını belirterek, kontra ataktan gol yediklerini söyledi.
İlk yarının son 15 dakikasında rakibin daha etkili oynamaya başladığını ifade eden Kaplan, “Golün ardından oyun disiplinini yeniden elimiz aldık. İlk yarı beraberlik golünü de bulduk. İkinci yarı rakibi durdurup, kontra atakla gol bulmak istedik. Mehmet Çakır’ın yakaladığı yüzde yüz bir gol pozisyonu var. Değerlendiremedik. Uzatmalarda Emrah Başsan’ın attığı golle mağlup olduk. Üzgünüz. Yine de oyuncularımızın ayaklarına sağlık” dedi.