Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, önümüzdeki seçimlerin Türkiye’nin bütünlüğü için çok önemli olduğunu ifade ederek mevcut hükümeti eleştirerek, “MHP Hükümetin bu oyununu bozacaktır” dedi.
MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Haziran seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Eryılmaz, geçtiğimiz günlerde terör örgütü yanlıları tarafından şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz’ı da unutmayarak terörü lanetledi. Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Eryılmaz, “Herkes şunu çok iyi biliyor ki ülke bir kaos ortamına doğru ilerlemektedir. Ne yazık ki mevcut hükümet bu kaosu önlemek yerine daha da sert açıklamalarla ortamı germektedir. Vatanın bütünlüğü artık tehlike altındadır. Güneydoğu’da devlet artık kontrolü kaybetmiş durumdadır. Hükümet bunlarla uğraşacağı yerde kendilerine göre hazırladıkları yasaları mecliste geçirme derdine düşmüştür ve geçirmiştir” dedi.
“MİLLETİMİZİN GÖNLÜ FERAH OLSUN”
Eryılmaz, “Hükümet vatandaşın dini duygularını suistimal ederek milleti kandırmaktadır. Batı da farklı doğu da farklı bir konuşma yapan hükümet resmen milletimizle alay etmektedir. Ama herkes şunu çok iyi bilsin ki Milliyetçi Hareket Partisi bu oyunu bozacaktır. Ülkeyi parsel parsel satan bu hükümetin tekerleğine çomak sokacaktır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi ekonominin iyi olduğunu söyleyen hükümet, milyonlarca işsiz üniversite mezununu da görmezden gelmektedir. İnsanlar asgari ücrete muhtaş hale getirilerek açlık seviyesinin altına bir yaşam sürmektedir. Bu hangi vicdana sığar. Hangi din bunu kabul eder. Milletimizin gönlü ferah olsun. Haziran seçimleri bu oyunların bozulacağı gün olacaktır. Bu oyunu da bozan Milliyetçi Hareket olacaktır. Allah’ın izniyle tüm parti teşkilatımızla birlikte canla başla çalışarak partimizi iktidar yapacağız” diye konuştu.