Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçeye son derece modern bir hizmet binası kazandırmak için kolları sıvadı. İhale sürecine start verilen proje bu yıl sonuna kadar tamamlanmış olacak. Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Belediyeler halkın malıdır ve yöre insanını temsil eder. Çatlı hemşehrilerimizi de, modern çizgilerle tasarlanmış çok şık bir hizmet binasıyla temsil edeceğiz” dedi.
Erzurum’un Çat ilçesindeki değişim ve dönüşüm hamleleri devam ediyor. Son bir yılda yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştiren Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, kollarını bu kez yeni hizmet binası için sıvadı. Çat Belediye Başkanlığı’na yepyeni bir hizmet binası kazandırmak için harekete geçen Başkan Kılıç, ihale sürecini başlattığı projeyi bu yılsonuna kadar tamamlamış olacak.
BAŞKAN ARİF HİKMET KILIÇ: HİZMET BİNASI YILSONUNA HAZIR
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Geri kalmışlık, Çat ilçesinin makus kaderi olmayacak. Biz bu makus talihi yıkmaya geldik” diyerek, ilçedeki değişim ve dönüşümün yeni hizmet binasıyla devam edeceğini dile getirdi. İlçeye yeni bir belediye hizmet binası kazandırmak için düğmeye bastıklarını kaydeden Başkan Kılıç, “Proje için ihale sürecini başlattık. Havaların biraz daha ısınmasıyla birlikte inşaata başlayacak ve yılsonuna kadar Çat Belediye Başkanlığı hizmet binamızı yenileyeceğiz” diye konuştu.
Belediye hizmet binalarının, bulunduğu yöreyi ve insanını temsil ettiğinin altını çizen Başkan Arif Hikmet Kılıç, “Çatlı hemşehrilerimiz, hizmetin en kalitelisini hak ediyor. Belediye hizmet binamız ilçemizin ve ilçe halkımızın gülen yüzü olacak. Son derece şık bir mimariyle tasarlayacağımız hizmet binamızda her ayrıntı düşünüldü. Bu yılsonunda projemizi tamamlayacak ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.