Bimeks, Düzcelilere artık Krempark alışveriş merkezindeki yeni yerinde hizmet verecek. Büyük bir indirim kampanyası ile birlikte gerçekleştirilen açılışın avantajlı kampanya ürünlerine Düzcelilerin ilgisi büyük oldu.
Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, 2011 yılından beri Düzcelilere hizmet verdiği mağazasını, Düzce’nin tek AVM’si olan Krempark AVM’deki yeni yerine taşıdı. Mağaza 13 Mayıs’ta, Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Bayraktar, franchise iş ortağı Ahmet Salih Bayraktar ve Bimeks Satış Direktörü Kayhan Ozar’ın katılımıyla açıldı. Açılışa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler.
Açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Bayraktar, dört yıldır Düzce’de hizmet verdiklerini belirterek, “Düzceli hemşehrilerimiz bizi tanıyor. Mağazamızı yeniledik alıveriş merkezine taşıdık. Bundan böyle Kremparktayız. Mağazamız Düzcelileri hayırlı olsun diliyoruz. Onlara her zamanki gibi güler yüzle iyi fiyatla hizmet etmek için buradayız. Kampanyada güzel ürünlerimiz var. Ekibimiz sağlam bir ekip. Mağazamız hayırlı olsun diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından yapılan dua ile Bimeks Düzce Mağaza hizmete girdi. Kurdalenin kesilmesi ile birlikte vatandaşlarda yoğun ilgi göstererek kampanyalı ürünlerden aldılar.