Efeler Belediyesi Nisan ayı 2’inci toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Belediye Meclisi’nin bir önceki toplantıda görüşerek komisyona havale ettiği Şehit Savcı M. Selim Kiraz’ın isminin Efeler ilçesinde yeni yapılacak bir parka verilmesine oy birliği ile kabul edildi.
Efeler Belediyesi Nisan ayı 2’inci toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkan Vekili Halis Günday’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Üyelerinden Tahsin Serttaş, Özcan Petekkaya ve Savaş Akçöltekin’in mazeretli olarak katılmadığı toplantıda toplam 24 madde görüşülerek karar alındı.
Meclisin Nisan ayı ilk toplantısında AK Partili belediye meclis üyelerinin önergesi ile Şehit Savcı M. Selim Kiraz’ın isminin Efeler ilçesinde yeni yapılacak bir parka verilmesi gündeme alınarak Çevre ve Sağlık Komisyonu’na havale edilmişti. Komisyona havale edilen önerge doğrultusunda, Zeybek Mahallesi, Zeybek 4. Cadde ve 1524 sokak arasına yeni yapılan parka Savcı Kiraz’ın isminin verilmesine oy birliği ile karar verildi.
Öte yandan geçtiğimiz ay vefat eden, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Müzecilik Bölümü Arkeoloji Öğretim Görevlisi Aydınlı Şükrü Tül’ün isminin de Kuyucular Mahallesi’nde yeni yapılacak bir parka verilmesi meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.