AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Alanya esnafını ziyaret etti.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan’ın da katıldığı iş adamları ve STK’larla yemeğe katıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Sena Nur Çelik, “Bu toprakların evladı ve bir Yörük kızı olarak genç yaşta memleketime ülkeme hizmet etme fırsatı bulduğum için onur duyuyorum. Eğitim ve iş hayatında edindiğim tecrübe ve birikimi Antalya’ya, Alanya’ya aktarmak için var gücümle çalışacağım. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan Antalya’nın, Alanya’nın turizminin, ekonomisinin daha da büyümesi için çok önemli projelerle geldi. Milletimiz takdir ederse bundan sonra Sayın Bakanı’mızın kaptanlığında Alanya’nın, Antalya’nın hak ettiği hizmetlere kavuşması için çalışacağız” dedi.
Sena Nur Çelik, iş adamları ve STK’larla yemeğin ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan ile esnaf ziyaretlerine devam etti. Bir süre sonra canlı yayına katılması gerektiği için Lütfi Elvan, esnaf gezisini tamamladı. Bakan Lütfi Elvan’ın ayrılmasının ardından Sena Nur Çelik, Barbaros Azakoğlu kavşağı üzerinde yer alan tüm esnafı ziyaret etti. AK Parti milletvekili adayı Çelik’e esnaf da ilgi gösterdi.
Esnaf ziyareti sırasında motosikletinde Sena Nur Çelik’in afişi bulunan vatandaş da milletvekili adayı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
MHP SEÇİM OFİSİNİ ZİYARET ETTİ
MHP seçim ofisini de ziyaret eden genç milletvekili adayı, seçim ofisinde bulunan vatandaşları tek tek selamladı. Çelik, seçim bürosunda bulunan MHP Antalya milletvekili adayı Cafer Uyar’a başarılar diledi. Ardından Çelik, esnaf gezisine devam ederek günü tamamladı.