Didim 75 Gençlik Oluşumu Üyeleri, Didim İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tuncay Akgün’ü makamında ziyaret etti.
Didim 75 Gençlik Oluşumu Üyeleri, Didim İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tuncay Akgün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete Didim 75 gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel, Oluşum üyeleri Aslan Balakan, Ramazan Boztürk, Şerif Erul ve Mehmet Emin Öztürk katıldı.
Ziyarette konuşan Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel 11 kişiyle 75. Yıl Sanayi sitesinde kurulan oluşumun şu an 28 kişiye ulaştığını belirterek dernekleşme yoluna da gitmeyi düşündüklerini söyledi. Sirel Didim’de birliktelik sağlanması, toplumsal dayanışmanın arttırılması noktasında gönüllü olarak yola çıktıklarını belirterek “Burası gönül sofrası herkesi bekliyoruz. Bizler yardım ve bağış altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onun dışından çevre, eğitim, spor ve engellilere yönelik çalışmalarımız var. Bu kapsamda kurumları da çalışmalarımız konusunda bilgilendiriyoruz” dedi.
Didim İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tuncay Akgün ise yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çalışmalarınızı basından takip ediyoruz. Bildiğimiz dışından bilinmeyen yardımları da bugün sizlerden öğrendik. Güzekl çalışmaları, toplumsa anlamda sadece insan merkezli bu çalışmaları önemli. Didim’de bir yardımlaşma ve dayanışma kültür olması noktasında bu çalışmaları örnek olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretin sonundan Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel, İlçe Jandarma Komutanı Akgün’e Osmanlı turasının yer aldığı bir şilt hediye etti.