İSTANBUL (İHA) – Kocaeli’de fırından aldığı ekmeğin içinden çıkan jiletle ağır yaralanan Osman Sarıbuğa yoğun bakımdan çıktı. Sarıbuğa, “Çok hayati bir tehlike atlattım. Benimle yakından ilgilenen tüm hastane personeline teşekkür ediyorum” dedi.
Kocaeli Darıca’daki işyerinin yanındaki fırından ekmek alarak yemek yiyen Osman Sarıbuğa, ekmeğin içinden çıkan jiletle yaralanarak Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yoğun bakımdan çıkan ve durumu iyiye giden Sarıbuğa tedavisinin sürdüğü hastanede İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Hayati bir tehlike atlattığını söyleyen Sarıboğa, “Çok hayati bir tehlike atlattım. Hastanesi’nin tüm personeline teşekkür ediyorum. Beni çok iyi sahiplendiler, bu duruma getirdiler. Bundan sonraki süreci zaman gösterecek” dedi.
Sorumlular hakkında şikayetçi olup olmayacağı sorulan Sarıboğa, “İyileşeyim, sağlığıma kavuşayım gereken şeyler yapılacak” diye yanıtladı.
Olayın nasıl olduğunu da anlatan, “Yemek saatiydi o esnada müşterim geldi. Bende ekmeği kesip arasına eti koyup hemen müşterimin yanına gittim. O arada giderken de ekmeği yemeye başladım. Olay zaten ondan sonra oldu. Sonra farkına vardım ama ekmek soluk borumu yırtmıştı” diye konuştu.