Erzurum Pasinler ilçe Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilk kongresini yapan ve yeni göreve gelen Erzurum Gazetecileri Cemiyeti yönetimini ve üyelerini ağırladı.
Öncesinde kaplıca ve ardından koyu bir sohbetle çalışmaları anlatan Pasinler İlçe Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, kaplıca turizminin duyurulması konusunda basına çok iş düştüğünü söyledi. Yönetici ve üyelerle birlikte kaplıcaya giren Başkan Sertoğlu, yapılan çalışmalarla kaplıca suyunun 7 dakikada bir temizlendiğini söyledi. Bunu anlatmaktan ziyade konukların görmesi gerektiğini ifade eden Sertoğlu, “Romatizma hastalıkları, ortopedik rahatsızlıklar, sinir ve kas yorgunluğu, sinirsel hastalıklar, eklem ve kireçlenme, iltihaplanma ve deri hastalıklarına gibi birçok hastalıklara olumlu etki yapmaktadır. Bu kadar faydası olan bir tesisin daha modern hale getirilmesi gerekmektedir. Mutlak suretle bir termal tesis yapmak gerek. Avrupa standartlarında bir termal tesis yapmak istiyoruz. 5 yıllık dönemde bunun projesini yapıp temelini atacağız. Binlerce kilometrelik yollar bir adım atmayla başlar. Bizlerde bir adım atacağız. Görev süremiz boyunca üzerinde ciddi bir şekilde durup, bu projeyi mutlaka ilimize ilçemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nun yeni yönetime yapmış olduğu davete, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selahattin Şener, Başkan yardımcıları Vedat Refahiyeli, Metin Barlak, Genel Sekreter Recai Uygur, Necdet Çakır, Mahmut Akdağ ve üyeler katıldı.