Muratpaşa Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü belediye hizmet binası yanında bulunan kent meydanında kutladı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Belediye çalışanlarına kırmızı karanfil veren Başkan Uysal, “Biz bir onuru, şehre hizmet edebilme onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bir kentte, bir insan topluluğuna, çocuklarımıza, çocuklarımızın geleceğine hizmet etme şansı yakalamışız. Dünyada az rastlanılacak bu şansı; Antalya gibi bir kentte, Muratpaşa’da yakalamışız. Bunun farkındayım. Sizlerle birlikte ne kadar çok çalışırsak çalışalım, mutluyum, onur ve gurur duyuyorum” dedi.
Hiç bir ayrım gözetmeksizin, tüm çalışanlara en iyi ücreti ödediklerini ve sosyal hakları geliştirdiklerine dikkat çeken Başkan Uysal, sözlerini şöyle sürdürdü:
”Memurlarımıza, işçilerimize ve taşeron çalışanlarımıza, Türkiye ölçeğinde en iyi maaşı ödemeye çalışıyoruz. Tüm çalışanlarımızın sosyal haklarında iyileştirmeler yapıp geliştiriyoruz. Toplumumuza hep birlikte hizmet ediyoruz. Sizlerle birlikte, her dakikamızı, toplumumuza hizmete tahsis ediyoruz. Nice 1 Mayısları, burada gururla, onurla kutlayacağız.”