Aydın Valiliği, merkez Efeler ilçesinde miting yapılabilecek alanlar ve yürüyüş güzergahlarında düzenleme yaptı.
Efeler ilçesinde miting yapılacak alanlar ve yürüyüş güzergahlarıyla ilgili olarak Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada; “2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun 6. maddesi ile aynı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. maddesi gereğince İlimiz merkezinin; imar, ekonomik ve ticari yapısı göz önüne alınarak hazırlanan 1, 2 ve 3 nolu Gösteri Yürüyüş Güzergâhları ve Miting Alanları belirlenmiştir. Miting yapılacak alanlar Malazgirt Meydanı, Eski Alpler Aşevi ve İstasyon-Atatürk Kent Meydanı olarak belirlenmiştir” denildi.
Aydın Valiliği’nden açıklanan miting alanları ve yürüyüş güzergahları ise şöyle:
Birinci miting alanı: Girne Mahallesi Yörük Ali Efe Bulvarı ve Efekent Bulvarının kesiştiği kavşak. Gösteri yürüyüşü güzergahı; Malazgirt Meydanından başlayıp, Yörük Ali Efe Bulvarı üzerinden Yörük Ali Efe Bulvarı ve Efekent Bulvarının kesiştiği kavşak.
İkinci miting alanı: Osman Yozgatlı Mahallesi Çevre Bulvarı üzerinde bulunan eski Alpler Aşevi önündeki boş alan. Gösteri yürüyüşü güzergahı; Atatürk Bulvarı ile Çevre Bulvarının kesiştiği trafo önünden Çevre Bulvarını takiben Alpler Aşevi önünden miting alanına intikal.
Üçüncü miting alanı: İstasyon Meydanı-Atatürk Kent Meydanı. Gösteri yürüyüşü güzergahı; Zafer Meydanı’nı takiben Doğu Gazi Bulvarı, Ramazanpaşa Kavşağı’ndan Adnan Menderes Bulvarı istikametine dönüş ve Hükümet Bulvarı’nın sağ şeridini takiben Abide Kavşağı’nda dağılma.