Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ, () - TEKİRDAĞ’daki görevine kısa süre önce başlayan Vali Salih Enveroğlu, valiliğin resmi internet sitesini yenilerken kullandığı kişisel cep telefonu numarasını da burada yayınladı. Halkın kendisine en kısa yoldan ulaşmasını istediğini belirten Vali Salihoğlu, "İnternet sayfamıza girerseniz telefon numaralılarımız mevcut. İhtiyaç olduğunda ulaşabilirsiniz" dedi.
Son valililer kararnamesi ile geçen hafta Gaziantep Valiliği'ne atanan Ali Yerlikya’nın yerine İçişleri Bakanlığı müsteşar yardımcısı 61 yaşındaki Enver Salihoğlu vali olarak atandı. Kente gelerek görevine başlayan Vali Salihoğlu, Tekirdağ Valiliği’nin ‘www.tekirdag.gov.tr’ internet adresindeki sayfa tasarımını değiştirdi. Makam fotoğrafı, özgeçmişi ve sosyal medya adreslerinin paylaşıldığı alana kendi kullandığı ‘0505 466 33 53’ cep telefonu numarasını da ekleten Salihoğlu, halkın kendisine en kısa yoldan ulaşmasını istediğini söyledi.
"İHTİYAÇ OLDUĞUNDA BENİ ARAYIN"
Hiçbir ayrım gözetmeden herkese gece gündüz hizmet etmeyi ilke edindiğini ifade eden Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, internet sitesine eklediği kişisel cep telefonundan ihtiyacı olan herkesin kendisini aramasını isteyerek, "İnşallah bu güzel şehrin bir adım daha ileri gitmesini sağlarız. Bizim kapımız her zaman herkese açık. İnternet sayfamıza girerseniz telefon numaralılarımız mevcut. İhtiyaç olduğunda ulaşabilirsiniz” dedi.
16 Şubat’ta yayımlanan valililer kararnamesiyle Vali Ali Yerlikaya Gaziantep’e atanırken, yerine İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Enver Salihoğlu, Tekirdağ Valisi olarak atanmıştı.

FOTOĞRAFLI