ORDU (AA) - Ünye Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tamirhanesi yıkılarak, bu alana sosyal tesis yapımı için çalışmalara başlandı.  

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçenin Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 3.5 dönümlük alanda bulunan Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün tamirhanesinin yıkım çalışmalarını inceledi.

Çamyar, mahalle halkının isteği doğrultusunda yıkım yapılan alana sosyal tesis yapma kararı aldıklarını, bu kapsamda da proje hazırladıklarını söyledi.

Yapılacak olan sosyal tesise ilişkin Çamyar, şunları kaydetti:

“Ünye’nin çehresini değiştireceğimizi ve Ünye’mizi Karadeniz’in incisi hale getirebileceğimizi söyledik. Biz sözümüzde duruyor ve verdiğimiz tüm sözleri hayata geçirerek 5 yıllık süre zarfında, 2023 hedefleri doğrultusunda yeni bir Ünye inşa edeceğiz. Bayanların el emeği ürünlerinin sergileyebilecekleri, Halk Eğitim Müdürlüğü ile beraber dersler yürütebilecekleri, küçük çaplı, sünnet ve düğün organizasyonlarının yapılabileceği ve çocukların geniş alanda oyun parkı içerisinde nefes alabileceği bir sosyal tesisi yapacağız. İhale sürecini başlatarak, müteahhit firmamıza yer tespitini yaptıktan sonra Fevzi Çakmak Mahalleli hemşehrilerimiz ile sosyal tesisimizi beraber açacağız. Çocuklarımızın geleceğini temin etmenin gururunu yaşarken, kısa sure sonra burada yükselecek olan sosyal yaşam merkezinin açılışını hep birlikte yapmayı Cenab-ı Hak bizlere nasip etsin.”