Şahismail GEZİCİ/ ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüsün yoldan çıkıp takla atması sonucu meydana gelen kazada 56 yaşındaki Hıdır Bilici öldü, araç sürücüsü de yaralandı.
Kaza, saat 21.00 sıralarında Elazığ-Diyarbakır karayolunun Yedigöze Köyü yakınlarında meydana geldi. Hüseyin Zaman yönetimindeki 23 LN 512 plakalı panelvan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkıp takla atarak yaklaşık 100 metre sürüklendi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralanan Hüseyin Zaman ile Hıdır Bilici'yi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Hıdır Bilici, hayatını kaybederken, Hüseyin Zaman'ın ise tedavisi devam ediyor.
Jandarma ekipleri buğday tarlasında bir süre başka yaralı olup olmadığını aradı, ancak başka kişiye rastlamadı. Bu arada kazazedelerin çalan cep telefonuna bakan jandarma, arayan kişiye kaza meydana geldiğini ve yaralıların bulunduğu hastaneyi bildirdi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI