Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, yaya yönetmeliğiyle ilgili yapılan eleştirilere cevap vererek; “Esnafı yanlış yönlendirmemek lazım” dedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay yaya yönetmeliğiyle ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi. Başkan Atabay, esnaflarla ticaret odasından toplantı düzenleneceğini ve kendisinin de büyük ihtimalle toplantıya katılacağını söyledi. Atabay “Bu toplantıyı esnaf kendi iradesiyle düzenliyor. Biz dahil kimse rol çalmasın. Ticaret Odası Meclis başkanının ne dediği beni ilgilendirmiyor. Bu yönetmelik için düzenlenen toplantılara ben girmedim; sadece arada alınan bazı kararlarda istişarelerde bulunduk. Kimse şirinlik yapmasın. Altınkum’da bazı uygulama yaptık kimsenin genel anlamda sıkıntısı yok. Esnafı yanlış yönlendirmemek lazım” dedi.
“YETKİMİZİ PAYLAŞTIK”
Ticaret Odası, Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet kooperatifinin ortaklaşa imza attıkları tavsiye kararını da okuyup değerlendiren Başkan Atabay, “Bize getirilen metin taslak ayrı; kabul edilen ayrı diyorlarmış; bu ne münasebet…Biz yetkimizi canı gönülden paylaştık. Mecliste oy birliğiyle karar aldık. Böyle istikrarsız şekilde kent yönetilmez. Aldığın karar yanlışsa tartışabilirsin ama beraber oy birliğiyle alınan kararı iyice irdelemek lazım” dedi.