Kozcağız Belediyesi ekipleri kanalizasyon ve yağmur suyu giderleri tamamlanan cadde ve sokaklarda taş söküm işine başladı.
Kozcağız Belediyesine bağlı Fen İşleri ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ana cadde ve ara sokaklarda, yürütülen alt yapı çalışmalarında alt yapısı tamamlanan sokaklarda taşlar sökülmeye başlandı. Şuan ekiplerin İnönü Caddesi’nde olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Karaman, kısa bir süre içinde alt yapı ve yağmur suyu şebeke işinin tamamlandığı caddelerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.
Başkan Karaman yaptığı açıklamada, "Belediyemiz fen işleri ekipleri gözetiminde müteahhit tarafından kanalizasyon şebeke ve yağmur suyu hattı yapım işi çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Ana arterlerde ve çarşı merkezinde çalışan ekiplerimiz en kısa zamanda sonuca ulaşacaklar. Şuan alt yapı çalışmaları tamamlanan İnönü ve Akyemişler Caddesi’nde çevre düzenleme ve kaldırım parke döşeme çalışmaları öncesi son rötuşları yapılmakta olup, çalışmalarımız sırasıyla tüm cadde ve sokaklarda devam edecektir. Halkımızın yaşam kalitesini artıracak çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımıza geçici olarak verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür diliyor ve gösterdikleri anlayıştan dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.