Gediz Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nike Firması tarafından düzenlenen 2015 Liseler Arası Nike Halı Saha Ligi Kütahya Futbol Turnuvasında il şampiyonu oldu.
Gediz MNA Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şeref Demir, Nike Halı Saha Ligi Futbol Turnuvasında Kütahya il birincisi olan MNA Anadolu Lisesi ekibinin büyük başarıya imza attığını belirterek, 22 Mayıs 2015 tarihinde İzmir’de yapılacak olan Bölge finallerinde de Kütahya ilini başarıyla temsil edeceklerini söyledi.
Gediz MNA Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Kadri Azmioğlu da yaptığı açıklamada, “Kütahya’da yapılan maçlar sonunda MNA futbol takımı il şampiyonu oldu. Çocuklarımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Çok çalıştılar ve karşılığını da aldılar” dedi.
Okul Müdürü Mehmet Kale ise, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde başarının MNA Anadolu Lisesinde bir gelenek olduğunu belirterek, halk oyunlarından sonra futbolda da büyük başarılar elde etmenin gururunu yaşadıkları söyledi. Bu başarıların tesadüf olmadığını, uzun ve meşakkatli bir çalışmanın eseri olduğunu ifade eden Okul Müdürü Kale, “Başta kurucumuz Rose Maria Carla Alayeli hanımefendi olmak üzere aldığımız tüm başarılarda emekleri bulunan Mustafa Necib Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Tahsin Azmioğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Kadri Azmioğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Şeref Demir ve üstün azim, çaba ve gayretleriyle çıktıkları her maçı kazanarak bizlere bu başarıyı yaşatan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.(MA-EFE)