Antalya’nın Kumluca ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan yolu trafiğe açmak için çalışmalar başladı.
Kumluca’ya bağlı Karacaağaç Mahallesi’nde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan yolu trafiğe açmak için çalışmalar başladı.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Orman İşletme Müdürü Mehmet Şakir Güneri, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Yusuf Evran ile Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekibi heyelan bölgesinde incelemelerde bulunarak, yol açma çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundular.
Karacaağaç Mahallesi Ballık mevkine ulaşımı sağlayan yolun yaklaşık 100 metrelik bölümünün meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandığını ifade eden Başkan Çetinkaya, yolun ulaşıma açılması için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma başladıklarını söyledi.
Yapılacak çalışmayla mevcut yolun güzergahının değiştirileceğini anlatan Başkan Çetinkaya, “Bu çalışmada Orman İşletme Müdürlüğümüzün de görüşünü almak üzere müdürümüz ile birlikte inceleme yaptık. İnşallah en kısa sürede çalışmaları tamamlayarak yolu ulaşıma açacağız. Yolun trafiğe kapanmasıyla ilgili mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız alternatif yolu kullanıyorlar. Bunun dışında başka bir olumsuzluk yok” dedi.