Manisa Süper Amatör Ligi takımlarından Yunusemre Belediyespor, sezon öncesi yaptığı transferlere bir yenisini daha ekleyerek, futbolcu Mehmet Salih Asan ile sözleşme imzaladı.
Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen imza törenine, Yunusemre Belediyespor Müdürü Ethem Salih Aytaş, Yunusemre Belediyespor Genel Kaptanı Yılmaz Koralp, Yunusemre Belediyespor Antrenörü Sedat Öngider katıldı. Yunusemre Belediyespor Genel Kaptanı Yılmaz Koralp, yeni futbolcularına imza attırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Hocamızın çok istediği bizim çok istediğimiz topçu kardeşimiz bizi kırmadı ve bugün bizi bir üst lige taşıyıp katkısı olacağından emin olduğumuz kardeşimize imza attırdık. Birlikte başarılı işlere imza atacağımızı düşünüyorum.” dedi.
Futbolcu Mehmet Salih Asan ise Yunusemre Belediyespor ile başarılı işlere imza atacaklarını ifade ederek, “Beni buraya getiren hocalarıma ve başkanımız Arif Alkan’a teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonluklar yaşayacağız. Burada başarılı işlere imza atacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.
Yunusemre Belediyespor daha önceden iç transferde 8 futbolcusu ile anlaşma sağlarken, dış transferde ise 9 futbolcuyu renklerine bağlamıştı.