Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü ve beraberindeki Heyet Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Yönetimini ziyaret etti.
Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyaret samimi bir atmosferde gerçekleşti. Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, vergi haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Devletin en önemli gelir kaleminin vergi olduğunu anımsatan Sütçü, serbest muhasebeci mali müşavirlerin de verginin toplanmasındaki en önemli görevlerden birini üstlendiklerini söyledi. Devlet ile mükellef arasında kurulan köprünün meslek mensupları tarafından kurulduğunu kaydeden Sütçü, "Biz sizlerin yaptığı işin öneminin farkındayız. Vergi bilincinin artırılması, verginin tam olarak tahsil edilmesi sizin özverili çalışmalarınız sayesinde oluyor. Sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz" dedi.
ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okkalı, "Üyelerimiz devletimizin vergisini eksiksiz ve düzenli olarak tahsil edilmesi için gece gündüz çalışıyor. Yoğun bir iş temposunun yanı sıra iş yükü ve angaryalar nedeniyle çok zorlanıyorlar. Meslektaşlarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulmasında sizin önemli desteklerinizi görüyoruz. Meslek mensuplarımıza gösterdiğiniz sıcak ilgiye teşekkür ediyoruz. Daha sık diyalog ve iş birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Vergi haftasını kutluyor, yönetim kurulumuz adına ziyaretinizden duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Ziyarete, Ankara Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı Yüksel Duman, Grup Müdürleri Birgül Kalkan, Fatih Kaya, M. Fatih Gür, Ersin Eroğlu ve Yüksel Çelebi, katıldı.