Konfederasyonlar Topluluğu Genel Merkez Sözcüsü Ersin Düzyol, AK Parti’den Ankara milletvekili aday adayı olan Nezaket Emine Atasoy’a seçim döneminde tam destek verdiklerini açıkladı.
Konfederasyonlar Topluluğu, aylık olağan toplantısını Konfederasyonlar Topluluğu Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Konfederasyonlar Topluluğu’na üye 20 konfederasyon genel başkanı katıldı. Konfederasyonlar Topluluğu yönetim kurulu toplantısında son zamanlarda tartışma konusu olan başkanlık sistemi de tartışıldı. Konfederasyonlar Topluluğu Yönetim Kurulu üyeleri, "Önümüzdeki günlerde daha güçlü, daha modern, daha çağdaş bir Türkiye için Türkiye başkanlık sistemine geçmelidir" dedi.
Konfederasyonlar Topluluğu Yönetim Kurulu, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un AK Partisi Ankara milletvekili aday adayı olmasını da değerlendirdi. Konfederasyonlar Topluluğu Genel Merkez Sözcüsü Ersin Düzyol, toplantı sonrası yaptığı değerlendirme toplantısında, "Nezaket Emine Atasoy hanımefendinin AK Parti Ankara milletvekili aday adaylığını çok önemsiyor ve büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy hanımefendiyi Konfederasyonlar Topluluğu Yönetim Kurulu olarak seçim sürecinde destekliyoruz" dedi.