CHP Antalya milletvekili aday adayı Avukat Figen Albuga Çalıkuşu, CHP üyeleri ziyaretlerine Kaleiçi, Zeytinköy ve Kepez’de devam etti.
Kaleiçi, Zeytinköy ve Kepez’de CHP üyeleri ile bir araya gelen CHP Antalya milletvekili aday adayı Avukat Figen Albuga Çalıkuşu, soruları yanıtlayarak çözümü için birlikte mücadele edeceklerini söyledi. Belediye meclis üyesi olarak görev yaptığı dönemde ilk girdiği mahallenin Zeytinköy olduğunu hatırlatan Figen Albuga Çalıkuşu, bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözümü için vatandaşların yanlarında olacağını belirtti.
Antalya’nın tüm bölgelerini CHP’li yapmak için çalışacaklarını kaydeden Albuga Çalıkuşu, "Ben Antalya’yı Ankara’ya taşımak, Ankara’dan Antalya’ya ne getiririm ona bakmak üzere yola çıktım. Hedef halkın iktidarını kurmak" diye konuştu.
"AYRIŞTIRMAK BÜYÜMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELDİR"
"Benim siyasetimde insan ayrıştırmak yok" diyen Figen Albuga Çalıkuşu, "CHP’ye oy vermeyen bizden değildir diye onu ötekileştirmek yanlış bir algıdır. Büyümenin önündeki engeldir. Bizler önce insana dokunacağız" ifadelerini kullandı.