İzmir’de, kentsel dönüşüm ve kent estetiğinin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve beraberindeki heyet, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’la makamında bir araya geldi.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Başkan Yardımcısı İsmail Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Necip Nasır, ziyaretinde, belediyelerin müteahhitlerle iyi ve yapıcı ilişkiler içinde olmasının kent çalışmalarına önemli katkılarının olacağına dikkat çekti. Nasır, belediye ile aralarında fikir alışverişinde bulunmanın kendilerini çok memnun edeceğini de belirtti. Nasır, "Çiğli’nin daha modern ve güzel bir görüntüye kavuşması için yapılacaklar konusunda Çiğli Belediyesi ile işbirliği yapmak istiyoruz. Sektörümüzün daha da gelişmesi adına birçok çalışmayı bir arada yürütüyoruz. Bu anlamda sorunlarımız var ve çözüm konusunda yerel yönetimler muhatabımız. İzmir’in kentsel dönüşümüne katkı sunacak çalışmalar için her türlü desteği sunmaya hazırız” dedi.
Çiğli’yi güzelleştirmek ve daha iyi bir noktaya taşımak adına müteahhitlere çok büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Arslan ise şunları söyledi:
"Hepimizin amacı bu noktada ortak; Çiğli için daha iyi projeleri hayata geçirebilmek. Belediye olarak sizlerle Çiğli’yi daha da güzelleştirmek istiyoruz. Gelişerek büyüyen bir Çiğli için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Müteahhitler olarak birçok sorunla mücadele ettiğinizi biliyorum. İlçe belediyesi olarak bu sorunların giderilmesinde hem büyükşehir belediyemizle hem de çevre ve şehircilik bakanlığımızla beraber anlamlı bir işbirliği çerçevesinde başarılı çalışmalar yürütebiliriz" dedi.