Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanda teknik direktör Erhan Altın, futbolcularıyla idman sahasında kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından düz koşu ile başlayan idman, kondisyon çalışması ile devam etti. Kondisyon çalışmasının ardından Samsunsporlu futbolcular bol bol şut çalışması yaptılar. Kırmızı-beyazlı oyuncular sağdan ve soldan gelen ortalarla şut çalışması gerçekleştirerek idmanı sonlandırdı. Kırmızı kart cezalısı Mbilla’nın dışında tüm oyuncular idmana katıldı.

İdmanın ardından açıklama yapan Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, bugünkü antrenmanda futbolcuların son derece istekli ve arzulu olduğunu ifade ederek, "İnşallah bu devre arasındaki son maçımızı 3 puanla kapatacağız. Arkadaşlarımızda bize söz verdiler ve devre arası kampına mutlu bir şekilde gitmek istiyoruz” dedi.

Maçın ardından takıma 1 hafta izin verileceğini ifade eden Ateş, “Maçın ardından futbolcular 1 hafta izine ayrılacaklar. Daha sonra burada toplanıp Antalya’ya kampa gideceğiz” diye konuştu.