AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı’ndan, Bilecikspor tarafından başlatılan ‘Hedef bin 111’ üye kampanyasına destek geldi.
AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu haftalık toplantısına katılan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, ‘Hedef bin 111’ üye kampanyası hakkında bilgi verdi. Verilen bilgiler sonrası AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık üye olarak örnek bir davranış sergiledi. Merkez İlçe Başkanı’nın üyeliği sonrası yönetim kurulu üyeleri de Bilecikspor’a üye olarak destek verdiler.
Yapılan üyelikler ardından açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, kendilerine düşen görevi Bilecik’te spora destek çıkmak olduğu belirterek, “Bilecikspor bizim şehrimizin bir takımı. Eski günlerine dönmesi için güzel çalışmalar yapılıyor. Bugün yapılan üyeliklerin örnek teşkil etmesini ve diğer siyasi partilerin merkez ilçe yönetimlerinin de Bilecikspor’ a üye olarak destek olmalıdır” dedi.
Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise; AK Parti Bilecik Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin bu yapmış olduğu örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.