AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve yönetim kurulu üyeleri, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril’i dernek binalarında ziyaret ettiler.
Derneklerin yönetim kurulu ve bazı üyelerin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Çanakkale’de kahraman Mehmetçiğin 100 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek yazdığı ’Çanakkale Geçilmez Destanı’nın 100 yıllık haklı gururunu, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’ni bir kez daha coşkuyla kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu zafer, aziz milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlıklardan biridir. Şehitlerimizin aziz emanetini ebediyen koruyacak, bu emaneti çok daha yükseklere taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler içinde, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum" dedi.
Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril’de, böyle anlamlı bir günde kendilerini ziyaret eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve ekibine teşekkür ettiler.