Aydın Ticaret Odası (AYTO) taşımacılık, kargo, nakliye ve turizm sektöründen kayıtlı üyelerin dahil olduğu 14. Meslek Komitesi Çine ilçesinden kayıtlı üyeler ile genişletilmiş meslek komitesi toplantısında bir araya geldi.
Çine’de Şoförler Odası ile ortaklaşa olarak gerçekleştirilen toplantıya 14. Meslek Komitesinde yer alan Yönetim Kurulu M. Nuri Tuncal, Meclis Üyesi Belgin Çekmen ve Önder Uzdil, Meslek Komitesi Başkanı Tamer Aytar, Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Özcan Türkoğlu, Meslek Komitesi Üyeleri Yunus Zeybek ve Rafet Cerit, Çine Şoförler Odası Başkanı Mircan Öter ve üyeler katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan 14. Meslek Komitesi Başkanı Tamer Aytar, “Aydın Ticaret Odası üyelerinin önünü açmak adına üye odaklı çalışma prensibini benimsemiş bulunmaktadır. Sektörel sorunlarınızı ilgili mercilere iletmek AYTO’nun yeni vizyonunu anlatmak adına buradayız. Bizimle paydaş olan Çine Şoförler Odası ile birlikte bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Ben kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.
AYTO Yönetim Kurulu Üyesi M. Nuri Tuncal ise AYTO Başkanı Hakan Ülken’in TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun programına dahil olması nedeniyle katılamadığını belirterek selamlarını iletti. Tuncal, AYTO’nun çalışmaları hakkında bilgi vererek “AYTO olarak her üyemizi yılda bir kez kendi sektörü ile ilgili ihtisas fuarlarına ücretsiz olarak gönderiyoruz. Mayıs ayı içersinde Auto Show 2015’in ziyaret edilmesi yönünde bir çalışmamız olacak. Odamızın üye odaklı çalışma prensibi gereği, sizlerle iç içe olabilmemiz için iletişim bilgilerinizin güncel olması gerekmektedir. Lütfen iletişim bilgililerinizi güncel tutun” dedi.
Tuncal, üyelerin sektörel konularda yaşanan her türlü problem için kendilerine ulaşmalarını istedi.
Çine Şoförler odası Başkanı Mircan Öter’de üyelerin meslek kuruluşlarına ulaşmaları ve sıkıntılarını aktarmaları halinde oda yöneticileri tarafından problemin çözülmesi yönünde gerekli gayretin sarf edileceğini ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından AYTO’ya ve Çine Şoförler Odası’na kayıtlı üyeler, sektörel sorunlarını dile getirerek yapılabilecekler konusunda değerlendirmede bulundular.