Geçtiğimiz hafta sonu Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Kozan’da düzenlenen İsmet Atlı Güreşleri’nden dolayı İsmet Atlı’nın ailesi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.
Geçtiğimiz yıl vefat eden Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı’nın kardeşi ve aynı zamanda Milli Takım eski Güreşçisi Hüseyin Atlı, yaptığı açıklamada şunlara değindi:
“Uzun yıllardır Kozan ilçemizde güreş müsabakaları tertip edilmiyordu. Ata sporumuz güreşin Adana ve Türkiye’den uluslararası bir sıçrayışa geçmesinde ilçemizde yetişen güreşçilerin büyük emek ve gayretleri olmuştur. Bunların başında rahmetli ağabeyimiz İsmet Atlı gelir. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün talimatıyla bu yıl düzenlenen ismet Atlı Güreşleri, olimpiyat şampiyonluğu kazanmış, defalarca ay yıldızlı bayrağımızı yüceltmiş İsmet Atlı’nın ailesi olarak bizleri mutlu etmiştir. Bunun yanında hem ilçemiz Kozan için hem de çevre illerden gelerek güreşlere katılmış olan pehlivanlar için de büyük bir heyecana yol açmıştır.”
Kozan ilçesinde bundan sonra her yıl düzenlenecek olan bu güreşlerin ata sporun yaygınlaşması ve güreşe olan ilginin artması açısından da çok önemli olduğunu ifade eden Atlı, “Bu nedenle emeği geçen herkese ve başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü beye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.