Eskişehir Anadolu Üniversitesi, üniversite adaylarına yönelik hazırladığı “Anadolu Üniversitesi Tercih 2015” adlı televizyon programı ile fakülte ve yüksekokullarına dair ayrıntıları izleyiciyle paylaşıyor.
Üniversite tercih döneminde adaylara kolaylık sağlamak için Anadolu Üniversitesi TV Yapım Merkezi Stüdyoları’nda hazırlanan “Anadolu Üniversitesi Tercih 2015” adlı programda izleyicilere, doğru tercih için dikkat edilmesi gerekenler anlatılıyor. TRT Okul ekranlarında 10 Temmuz tarihine kadar her gün 17.00-18.00 saatleri arasında canlı yayınlanacak olan programda Anadolu Üniversitesi ile ilgili merak edilenler ve fakülte ve yüksekokullarla alakalı ayrıntılar izleyiciye ve tercih yapacak kişiye aktarılıyor.
Her gün farklı fakülte ve yüksekokul yöneticilerinin konuk olacağı “Anadolu Üniversitesi Tercih 2015” programında bugün Eczacılık Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi tanıtılacak. 9 Temmuz Çarşamba günü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İletişim Bilimleri Fakültesi’ne dair ayrıntıların paylaşılacağı programda 10 Temmuz Cuma günü ise İşletme Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Turizm Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi yöneticileri fakültelerini tanıtacaklar.