İstanbul, Karabük, Çanakkale, Konya, Ankara, Kocaeli, Bilecik, Burdur, Denizli, Kırıkkale ve Kütahya'da kar yağışı nedeniyle bazı okulların tatil edildiği bildirildi.
Karabük'ün Ovacık ilçesinde kar yağışı, buzlanma ve don nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Ovacık Kaymakamlığından yapılan açıklamada, kar yağışının akşam saatlerinde etkili olduğu, yarın da artarak devam etmesinin beklendiği bildirildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Ovacık'ta Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitim öğretime 11 Şubat 2015 Çarşamba ara verildiği belirtildi.

İstanbul

İstanbul Valiliği, devam eden kar yağışı nedeniyle ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Çanakkale

Çanakkale'nin Çan ve Yenice ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
Dün gece başlayan ve sabaha karşı etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Çan ve Yenice ilçelerinde okulların 11 Şubat'ta tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Konya

Konya'nın Bozkır ve Hadim ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.
Bozkır ile Hadim ilçelerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Bozkır ve Hadim ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar 11 Şubat Çarşamba tatil edildi.

Kar yağışı nedeniyle Taşkent ve Derebucak ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okulların aynı gün tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.

Ankara

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.
Polatlı Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, dün geceden itibaren başlayan ve halen devam eden kar yağışı nedeniyle ilçedeki tüm okulların 11 Şubat Çarşamba tatil edildiği belirtildi.

Kocaeli

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.
KOÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Umuttepe Yerleşkesi'nde yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle 11 Şubat Çarşamba Tıp Fakültesinde eğitime ara verildiği ifade edildi.

Bilecik

Bilecik merkeze bağlı köylerde taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler ile Pazaryeri ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.
Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezine bağlı köylerde taşımalı eğitim gören öğrenciler ile Pazaryeri ilçesinde tüm okullarda 11 Şubat Çarşamba eğitime ara verildi.

Burdur

Burdur'da olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
Burdur Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 11 Şubat'ta eğitime ara verildiği kaydedildi.

Denizli

Denizli'de, kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle bazı yerlerde eğitime ara verildiği bildirildi.
Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle Babadağ, Baklan, Buldan, Bozkurt, Çal Çameli, Çardak, Çivril'in Özdemirci Mahallesi, Güney, Kale, Honaz, Merkezefendi ile Pamukkale ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 11 Şubat Çarşamba ara verilmesinin uygun görüldüğü belirtildi.

Açıklamada ayrıca, söz konusu uygulamanın geçerli olduğu yerleşimlerde aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Kırıkkale

Kırıkkale'de yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün tatil edildiği açıklandı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve ilçelerde ilk ve orta dereceli okulların 11 Şubat Çarşamba tatil edildiği duyuruldu.

Kütahya

Kütahya merkez ile Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim veren, diğer ilçeler de ise tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle köylerden gelerek merkez ve Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler ile diğer ilçelerdeki tüm ilk ve orta dereceli okulların 11 Şubat Çarşamba tatil edildiği belirtildi.

Balıkesir

Balıkesir genelinde devam eden yoğun kar nedeniyle okullar 1 gün süre tatil edildi.
Balıkesir'de okullar 1 gün süre ile tatil edildi. Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle, temel eğitim, orta öğretim kurumları ile yaygın, özel öğretim ve özel eğitim kurumları 11.02.2015 Çarşamba günü 1 gün süre ile tatil edilmiştir" denildi. Öte yandan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ve hamilelerin de 1 gün idari izinli sayılacağı öğrenildi.