Kütahya’nın Emet ilçesinde faaliyet gösteren Emet Termal Resort Otel, birbirinden farklı dört termal suları ile birçok hastalıkta yardımcı tedavi hizmeti veriyor. Tesis şimdide, misafirlerine ozon ile yardımcı tedavi hizmeti sunmaya başladı.
Vücuda gönderilen milyonlarca nano dalgalar ile vücut içinde oluşan toksinlerin atılması sağlanan, ozon tedavi sistemiyle, kan dolaşım sisteminin düzenli hale geliyor.
Ozon tedavi sistemi hakkında bilgiler veren Emet Termal Resort Otel Müdürü Mesut terziler, ozon tedavi sistemiyle vücuda gönderilen milyonlarca nano dalgalar ile vücut içinde oluşan toksinlerin atılmasının sağlandığını, tedavi sonrası kan dolaşım sisteminin düzenli hale geldiğini söyledi. Terziler, “Emet ilçemizde birçoğu içilebilir olan farklı termal sularımız var. Tüm dünyadan insanlar ilçemize şifa bulmak için geliyor. Karaderili Şirketler grubu olarak termal suları ile ünlü Emet ilçesine yeni bir tedavi sistemini daha kazandırdık. Buradaki sitemde, hastalarımız ozon ile dolu suya ayaklarını sokuyorlar. Bileklerine takılan bileklik ile vücuda milyonlarca frekans göndererek, hücre ve hücre duvarları arasındaki biriken toksinleri tetikliyoruz. Bu toksinler ayaklardan ozonlu suya geçiyor. Beş ile yirmi bir seans uygulanan tedavi sonucunda, romatizmalı ağrılar başta olmak üzere, sinir sıkışması ,bel boyun fıtığı ,migren , Parkinson gibi bir çok hastalıkta yardımcı tedavi oluyor. Ayrıca bayanlarımız ozon sauna terapi ile de doğal olarak vücutlarını gençleştiriyorlar” dedi.