GİRESUN (AA) -  PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kaptanı Eser Altın, Göztepe ile deplasmanda 13 Eylül Pazar günü yapacakları maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Eser Altın, gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki maçta 4 puan toplayarak ligde çıkış yakaladıklarını, Göztepe karşılaşmasından da galip ayrılarak bu çıkışı sürdürmeyi istediklerini dile getirdi.

Lige Kardemir Karabükspor yenilgisiyle başladıklarını hatırlatan tecrübeli futbolcu, "Ancak Elazığspor ve Adanaspor maçlarından 4 puan alarak bir çıkış halindeyiz. İyi oynuyor ve mücadele ediyoruz. Göztepe karşılaşmasında da iyi oyunumuzu sürdürerek 3 puan alacağımıza inancımız tam. Takım olarak galibiyete inandık. Başarmak için de var gücümüzle savaşacağız" dedi.

Kaptan Eser, puan sıralamasında ilk 6'yı hedeflediklerine kaydederek, "Ligde maç maç ilerliyoruz. Tüm maçlarımıza kazanmak için çıkmaktayız. İyi sonuçlar alarak sezon sonunda amaçladığımız başarıyı yakalayacağız" diye konuştu. 

Orta saha oyuncusu Abdulaziz Solmaz ise Göztepe maçına iyi hazırlandıklarını ve galip gelmek istediklerini vurguladı. 

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen aranın kendilerine iyi geldiğini anlatan Abdulaziz Solmaz, "Bu ara Göztepe maçına daha iyi hazırlanmamızı sağladı. Şu anda sıkı çalışıyoruz. Karşılaşmada 90 dakika boyunca elimizden geleni yaparak zorlu deplasmandan galip geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Giresunspor, Göztepe maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.  

Giresun Atatürk Stadı'nda, teknik direktör Sefer Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından istasyon çalışması yaptı.