AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Büyükşehir Belediyesi’nin bugünkü ve önceki dönem yöneticilerini eleştirerek, "Mersin Büyükşehir Belediyesi adeta ’Kurtlar Vadisi’ne döndü. Her gün ya biri diğerini bıçaklıyor ya da biri diğerini vuruyor. 15 yıl boyunca CHP’li bir başkan yönetti, o zamanda da Mersin adeta kış uykusuna yattı" dedi.
Taşpınar, yaptığı yazılı açılmada, göreve geldiklerinden bu yana Türkiye için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, "Şimdi önümüzde çok ama çok önemli bir seçim var. Türkiye’nin geleceğini belirleyecek olan bu seçimde yine Allah’ın izniyle alnımızın akıyla çıkacağız. Önümüzde iki önemli hedefimiz var. İlk hedefimiz, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerinde 400 milletvekili hedefine ulaşmak olacaktır. 7 Haziran’da Mersin’de de inşallah sandıkları patlatacağız. Gece gündüz demeden 24 saat çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti İl Teşkilatı olarak ikinci hedeflerinin 4 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir’i AK belediyecilikle tanıştırmak olduğunun altını çizen Taşpınar, şöyle devam etti; "Büyükşehir Belediyesi’ni 15 yıl boyunca CHP’li bir başkan yönetti ve onun zamanında Mersin adeta kış uykusuna yattı. Hiçbir hizmet yapılmadı bu dönemde. Onun döneminde 34 milyona yapılan Denizpark yıkılıyor. Memleketin 34 milyonunu çöpe atan bu beceriksiz zihniyete hakkımızı helal etmiyoruz. Bakın Büyükşehir Belediyesini son bir yıldır da MHP’li bir başkan yönetiyor. Bir yıllık süreç içerisinde kente tek bir çivi çakılmadığı gibi kentte huzur bırakmadı. Kentin huzurunu kaçırmak için elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor.”
Büyükşehir Belediyesi’nin adeta ‘Kurtlar Vadisi’ne döndüğünü kaydeden Taşpınar, konuşmasına şöyle sürdürdü; "Her gün ya biri diğerini bıçaklıyor ya da biri diğerini vuruyor. Mersin halkı, Büyükşehir’den mafyacılığı, kavga ve huzursuzluk değil hizmet bekliyor. İşçilerle kavga ederek, Mersin’i işçilerin eylem yaptığı bir merkez haline getirdi. Hazır bir otogarı aylarca hizmete sokamadı. Ancak 15 gün önce hiç anlamadığımız bir şekilde hizmete soktu. Şimdi ise otogarı satacağını söylüyor. Büyükşehir yönetiminin Mersin yararına yapacağı her projenin ve işin destekçisi olacağız. Ancak Mersin’i huzursuz edecek her şeyin karşısında olacağız. Mersin’in huzura ve hizmete kavuşması için Büyükşehir Belediyesi mutlaka AK Parti’ye geçmeli."