Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde gerçekleştirilen Basınspor-Emniyetspor maçında kazanan dostluk oldu.
Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı (AGAD) öncülüğünde, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen Basınspor-Emniyetspor maçında dostluk kazandı. TPAO Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen futbol maçı öncesi Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’e günün anlamını ifade eden bir plaket takdim etti. Ayrıca basın mensupları, Emniyetspor takımında forma giyen emniyet mensuplarına karanfil takdim etti. Dostluk çerçevesinde tamamlanan maçın galibi yine dostluk oldu.
Maç sonunda bir açıklama yapan AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Emniyet Teşkilatının 10 Nisan Polis Haftası gününü kutlayarak, “Milletin can güvenliğini sağlamakla görevli olan emniyet teşkilatımızın yeni yılını kutluyoruz. Adıyaman’da her zaman uyum içerisinde çalışan basın mensupları ile emniyet mensuplarının bu birlikteliğini bugün sahaya yansıtmaya çalıştık ve yine dostluk hakim oldu. Emeği geçen başta Emniyet Müdürümüz Fikret Salmaner olmak üzere bütün emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ise böyle anlamlı bir etkinliği organize eden Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına teşekkür ederek, “Her zaman yanımızda gördüğümüz basınımızı, bu önemli günümüzde de bizi unutmaması gerçekten çok anlamlı. Bu etkinliği organize eden cemiyet başkanımıza ve tüm basın mensuplarına teşekkür ediyoruz” dedi.