Bucaspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Bahadır, 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Alacakları için TFF’ye başvuran Erkan Taşkıran’la yeniden anlaştıklarını söyleyen başkan Çetin Kayışlı ise Luiz Henrique’nin ise kararsız olduğunu belirtti.
Bucaspor kulüp binasında düzenlenen imza töreninde teknik direktör Mustafa Bahadır, kendisini 1,5 yıllığına sarı-lacivertli ekibe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Bucaspor’un başarılı olmasını istediğini anlatan Bahadır, “Altyapıyla ilgili olarak Bucaspor’un bir misyonu var. Her zaman olduğu gibi altyapı oyuncularının çok büyük şansları olduğu bir dönemdeyiz. Alt yapıdan birçok oyuncu çıkacak diye düşünüyorum. Bucaspor’a altyapıdan nice oyuncular kazandıracağız” dedi.
“LUIZ HENRIQUE’DE SIKINTI VAR”
Alacakları dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran futbolcuların tümüyle anlaştıklarını ifade eden başkan Çetin Kayışlı da, “Kaptanımız Safer ve Erkan’la da anlaşma sağladık. Sadece Luiz Henrique ile biraz sıkıntı yaşadık. Hesapları konusunda da kendisiyle uzlaştık. Ödemelerini de hemen çözeceğimizi kendisine söyledik. Sözleşmesini tek taraflı fesih etme hakkına sahip. Bir yıl daha sözleşmesini uzatma konusunda teklifte bulunduk. Net bir cevap vermedi” diye konuştu.
2 yıl kesinleşmiş transfer yasaklarının olduğunu söyleyen başkan Kayışlı, bu yasağın mart - nisan ayı gibi kalkabileceğini belirtti.
“FEDAKARLIKTAN KAÇMADIM”
Alacakları için federasyona başvuran ancak daha sonra yönetimle anlaşma sağlayan Erkan Taşkıran ise, “Bucaspor’da benim altıncı sezonum. Hiçbir zaman fedakarlıktan kaçmadım. Federasyona başvurmak çok içimize sinmedi. Kötü günler geçirdik ama takımın bu hale gelmesinde en büyük etken biziz. Sonuçta sahaya çıkan biziz. Son 5-6 haftadır kötü oynamıyorduk ama konsantre olamadığımız için puan kayıpları yaşıyorduk. İkinci yarı temiz bir sayfa açacağız. Osmanlıspor maçıyla hızlı bir giriş yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.