TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Turgutluspor'a 1-0 yenilen Arsinspor, mağlubiyete üzülüyor.

Kulüp başkanı Yaşar Küçük, takımının mücadelesinden memnun olduğunu ancak ortaya konulan futboldan memnun olmadığını belirterek, "Sezona hedef büyüterek başlamıştık. Bu haftaki mağlubiyet hedefimizden biraz şaşmamızı, ileriye bakışımızı baltaladı. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

Karşılaşma başlamadan oynayabilir raporu aldıkları iki futbolcunun, ısınma esnasında sakatlamalarının sistemlerini olumsuz etkilediğini anlatan Küçük, şunları kaydetti:

"Karşılaşma boyunca takımı mücadele olarak iyi ama ortaya koyduğu oyun olarak yetersiz buldum. Evet, iyi mücadele ettik ama sonuca gidecek futbolu oynayamadık. Rakibimiz büyütülecek bir ekip değildi. Buna rağmen istediğimiz oyunu sahaya bir türlü yansıtamadık. Karşılaşmanın hemen başında savunmamızın hatasıyla inanılmaz bir gol yedik. Bu golün ardından da demoralize olduk. Sonra oyuna bir türlü ortak olamadık. Ne yaptıysak olmadı. Zaten bu hafta Trabzon takımları, Ege takımlarına karşı hep puan kaybetti. Biz de o takımlardan biri olduk. Bir talihsizlik var. Söylenecek fazla söze gerek yok. Hesabımızda olmayan bir 3 puanı kaybettik ve üzgünüz."