Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan kişilere kişisel bakım yapıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş ve Ereğli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Sermin Özbudak Tosun ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen program kapsamında ilk olarak Huzurevi sakinleri daha sonra Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine kişisel bakım yapıldı.
Huzurevi Müdürü Cumali Akçay, projenin gerçekleşmesini sağlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e, Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş’a ve Ereğli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Sermin Özbudak Tosun ile Semiha Demirtaş’a ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencilerine teşekkür etti. Akçay, yaşlıların herhangi bir eksiği ya da ihtiyacının olmadığını belirterek, önemli olanın gönül almak olduğunu söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş ise, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in selam ve saygılarını getirdiğini ifade ederek, “Bugün hem ziyaret edelim, hem muhabbet edelim, hem de kişisel bakımlarını yaptıralım istedik. Bu projeye katkı sağlayan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve öğrencilerine de teşekkür ediyorum. Burada kalan büyüklerimizle sohbet edip, gönülleri almak en büyük arzumuz. Her zaman onların yanında yer alacağız” diye konuştu.
Huzurevi ziyaretinin ardından Rehabilitasyon Merkezinde kalanlar ziyaret edildi ve kişisel bakımları yapıldı.