Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Yeşilköy köyünde, Kargı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce açılan ‘Çocuk giyimi dikim kursu’ sonunda yapılan ürünler çocuklar tarafından köy halkının beğenisine sunuldu.
Köy meydanında yapılan sergi ve defileye Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, Halk Eğitim Müdürü Mücait Açıkbaş, Hakime Yasemin Bakman, Yeşilköy muhtarı Eyüp Aksoy, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kursiyerlerin yaptıkları ürünlerin düzenlenen sergi ile gösterime sunuldu. Serginin açılış kurdelesinin Hakime Yasemin Bakman kesti. Serginin köy halkına hayırlı olmasını dileyen Bakman, kadınların bu tür etkinliklerde bulunmalarının önemli olduğuna dikkat çekti. Daha sonra sergiyi gezen protokol üyeleri kursiyerlerin yaptıkları ürünleri incelediler.
Sergi açılışının ardından kursiyerlerin yaptıkları ürünler çocukları tarafından düzenlenen defile ile izleyenlerin beğenisine sunuldu. Defilenin ardından kursiyerlere kurs bitirme belgeleri verilirken, ürünleri sergileyen minik öğrencilerede hediyeler verildi.