TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, “Hizmet yarışını en iyi şekilde yaptığımız inancındayım. Tek arzumuz Ali Hoşfikirer’den aldığımız bayrağı daha yukarıya taşımak olmuştur” dedi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şubesi’nin olağan genel kurulu 6 Haziran’da saat 09.00’da Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi Mehmet Akif Ersoy Salonunda toplanacak. Bu tarihte çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul 13 Haziran Cumartesi günü aynı saat ve yerde çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek.
TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, tüm üyelerin kongreye katılmasını beklediklerini belirtirken, "Ali Hoşfikirer’den aldığımız bayrağı daha ileriye taşımanın mücadelesini verdik. Derneğimizin başarılı olabilmesi için üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Bu bir hizmet yarışı. Bu hizmet yarışında kişiler değil, kurumlar önemli. Biz yönetim kurulu olarak üyelerimizi kaynaştırmak, sıkıntılarını çözme yolunda adımlar atma çabasında olduk. Genel kurula tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz” diye konuştu.