GİRESUN (AA) - Güce Belediyesi gençler için spor kulübü kurdu.

Belediye, ilçede yaşayan gençler için hazırladığı bir projeyle belediye bünyesinde futbol, voleybol, basketbol ve yöresel sporlarının yaşatılması için kulüp kurdu.

Güceli çocukların ilgi alanlarına göre sporda başarılı olmaları adına kurulan Güce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalara başlayacak.

Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, belediye makam odasında düzenlediği basın toplantısında, bir ülkenin geleceğinin ancak genç ve dinamik nesille var olabileceğini söyledi.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzat tutmak ve sağlıklı yaşayabilmelerini sağlamak için kulübün kurulduğunu belirten Başkan Geçgel, "Gençlerin ve çocukların sokaktan kesilmesi, sağlıklı düşünebilmesi, sağlıklı yaşayabilmesi ve dolayısıyla sağlıklı bir toplum olmamıza katkıda bulunmaları adına Güce ilçesinde sporun her çeşidine destek vererek, ilçede etkili bir spor çalışması yapmak istiyoruz" dedi.

Mehmet Mutlu Bal'ın başkanlığında kurulan kulübün yönetim kurulunda Aydoğan Biber, Kadir Kara, Ercan Bal, Güven Gedik, Abdullah Geçgel ve Ahmet Keskin yer aldı.