Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)tarafından Antalya’nın Alanya ilçesinde seçim ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine MHP Antalya milletvekili Mehmet Günal, Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MHP’li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, milletvekili adayları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı, MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Adem Uslu, Cafer Uyar ve partililer katıldı. Mehter Takımının gösterisi ve yapılan konuşmaların ardından MHP Alanya Seçim Ofisi dualarla açıldı.
Törene katılan Antalya milletvekili Tarkan Akıllı, MHP’ye yönelik ilgi ve sevginin her geçen gün bir çığ gibi büyüdüğünü ifade ederek, “AK Parti’nin vatandaşlara yönelik ekonomik olarak yaptığı haksız uygulamalarından bezen vatandaşlarımız adeta partimize akın ediyor” dedi.
MHP olarak Antalya’da birinci parti olma hedefi koyduklarını vurgulayan Tarkan Akıllı, “Biz bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Partimize gösterilen bu ilgi bu inancımızı her geçen gün daha da pekiştiriyor. Vatandaşlarımız, ülkenin ve Antalya’nın kurtuluşunu MHP’de olduğunu görüyor. MHP olarak diyoruz ki, 8 Haziran’dan itibaren hem Antalya’da hem de Türkiye’de çok güzel günler başlayacak” diye konuştu.