Ankara’da yapılan Türkiye finallerinde şampiyon olan ve Türkiye Voleybol 2.Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımında bu önemli başarının sevinci sürüyor.
Cüzi bir bütçeyle yola koyulan ve tamamen Malatyalı sporculardan kurulu kadrosuyla büyük bütçeli takımları eleyerek şampiyon olan Büyükşehir voleybol takımında Kulüp Başkanı Orhan Barman, Malatya sporuna bu denli önemli bir katkı sundukları için gururlu olduklarını söyledi.
Oyuncuları ve teknik kadroyu alınan başarıdan dolayı kutlayan başkan Orhan Barman, kulübe desteklerini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a da teşekkür etti.
Takımın antrenörü Kamil Özbey ve Yardımcısı Muhammed Çatar’ın sezon başından beri takımı çok iyi çalıştırdığını belirten Barman, “Malatya sporu için önemli bir başarı elde ettik. Tüm takımımı ve teknik heyeti kutluyorum. Gerçekten zor ve meşakkatli bir yolun sonunda şampiyon olduk. Mücadele ettiğimiz takımların birçoğu bütçe olarak bizi ikiye, üçe katlayacak takımlardı. Büyük bütçeli takımları geçip şampiyon olduk. Bizim en büyük avantajımız kendi sporcularımızla bu yarışın içinde olmak oldu. Tamamı Malatyalı sporculardan oluşan kadromuz gerçekten çok kaliteli. Hocalarımız takımı çok iyi çalıştırdı. Önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başladık. Çünkü biliyorsunuz bu işler planlı, programlı çalışarak olur. Biz de bu düşünceden hareketle işe koyulduk. Önümüzdeki günlerde hocalarımızla oturup ne yapabiliriz diye konuşacağız. Tabi kulübümüzün en büyük destekçisi ve takipçisi olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bize her türlü imkânı sundu sayın başkanımız. Biz de kendisini mahcup etmediğimiz için mutluyuz” dedi.